fredag 8. juni 2012

Klassetur til gården!

Fra i går til i dag, har vi virkelig fått testet ut hva gården duger til... i hvert fall når det gjelder overnatting - i telt..

Klassen min fra Siljan var her... det er 30 elever. I tillegg var vi 2 lærere en "assistent" og 4 foreldre som "bodde" her :) Det var veldig trivelig. Fra vi kom til alle reiste, var det FULL aktivitet hele tiden. Vi lærerne hadde planlagt en hel del leker for å være sikre på at alle skulle være aktivisert, men - de fikk vi ikke mye bruk for, gitt :) Det var utrolig spennende å se hvordan 30 barn bare "forsvinner" rundt omkring på tunet - og litt inn i huset (hvor musikk-instrumentene ble flittig brukt) - og vi kunne bare sitte på verandaen og ha full oversikt, mens vi nøt den ene koppen etter den andre med kaffe :) Dette var virkelig moro! Fikk også se at det er plass til MANGE, store telt her i hagen :) Jeg håper det blir mange sånne overnattinger her på gården etter hvert :)

Her ser vi teltene under "innflyttingen"

Her pakker vi sammen igjen...


Den ene mammaen hadde med seg kombicamp - og den fant vi en fin plass til her :) Foran ser vi grillen, som vi også brukte som bålpanne til langt på natt :)


I går ettermiddag hadde vi underholdning for hverandre - og disco etterpå :)
Vi var også FANTASTISK heldige med været! Det var meldt PØSENDE regnvær i forkant - og så fikk vi dette!!! Vi hadde til og med vannkrig!

Da vi hadde omvisning på låven, fant vi fotballspillet - det ble flittig brukt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar