tirsdag 9. juli 2013

Nå har det blitt skikkelig bondegård...

...for nå har vi fått geiter :) De er sååå skjønne :) De har fått navn.. den ene heter Ida og den andre heter Minni :) Nå kan du jo gjette hvem som heter hva! Her var det full enighet, så det var ikke noe problem :)

Vi hentet geitene i Svelvik på morgenen i dag. Det er veldig strengt at de må holde seg i samme fylke, men disse er altså fra Vestfold, så det går fint ;)

Mange syntes det var spennende med geiter, så vi hadde familietreff her i ettermiddag:) Detvar vel 17 til kaffe her:) Det er uutrolig koselig, altså :) Mamma hadde med middag. Hun hadde nemlig laget så mye middag til familiesamling hos henne i går. Koselig å være sammen med stesøstrene, også :) ...og at barna våre blir kjent - som fettere/kusiner :)

Eldstemann og en nevø som har ferie her denne uka, har vært hos naboen på høyonn både i går og i dag:) Skikkelig arbê for skikkelige guttær... ;)


Vi fraktet dem hjem i bilen :) Hadde kjøpt hundehalsbånd og heste-leiebånd... halsbåndene er ALTFOR store, men - geitene vokser jo fort, så - vi får bare ta dem på og øve litt på å bruke dem innimellom. Det kan være kjekt at de er vant til å gå litt i bånd, tenker jeg :)


Ja, hvem heter hva, tro? En hvit og en blakk (er det ikke det det heter når de er "spraglete") - som i  "Å, jeg vet en seter, med så mange gjeter..."




Eldstemann og jeg bar hver vår fra bilen og inn i "hundegarden", som vi har satt opp til å ha geiter i :)





Ja, det er en hun... og det er den andre, også :)





...og vann må de ha... her kommer arbeidskaren til sin rett ;)

...og nå hører jeg geitene mekre på utsiden... de er skjønne, altså...

Har du gjettet hvem som heter hva, forresten? Alle barna var helt enige.. først bestemte vi navnene, og så skulle vi fordele dem... og da var de ENSTEMMIGE i at den hvite bør hete....:

Ida... ;) Altså heter den andre Minni :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar