mandag 7. mars 2011

Nytt om strikking...

under fanen håndarbeid :)

9 kommentarer:

 1. Så flink du er til å strikke Camilla! Jeg er litt optimist innimellom og begynner av og ti lpå noen strikkeprosjekter... Men det blir litt for mange ufoer av det. Det verste eksempelet er vel babygenseren som jeg begynte på da Hege (fra Viken) ventet sitt første barn... Den er ikke ferdig enda, og Linn-Kristin blir vel 19 år nå i april ;)

  SvarSlett
 2. :) Ja - jeg har også noen sånne prosjekter, altså :) Men - jeg får jo gjort noe ferdig, også - særlig sånne små-ting :) Tenkte å spe på litt med litt salg av sånne ting nå, for det er ikke bare, bare å ta over både gården og hytta ;) ... det er jo en utfordring, men - jeg trives vanvittig godt både på gården og på hytta, så - det er verdt et forsøk :)

  Ja - skulle du få lyst på bondegårdsferie i sommer er det bare å si i fra, forresten :) Skal forsøke å leie ut litt her i sommer... :)

  SvarSlett
 3. Nina, vi har alle noen ufullendte prosjekter. Bare spør diverse komponister og studer deres ufullendte symfonier.

  For å lykkes må man også ta sjansen på å mislykkes. Man skal ikke ha dårlig samvittighet for det, bare ta lærdom av hvorfor det ikke ble ferdig. Likte du ikke teknikken du brukte? Var garnet ubehagelig? Ble mønsteret for komplisert? ble det kjedelig? Mulighetene er mange. Særlig om du ikke lar deg knekke :)

  SvarSlett
 4. Hehe, ufullendte symfonier ja! Det var faktisk en god sammenligning, takk for den! :D

  Camilla: Bondegårdsferie ja... Nå som hjemgården min er solgt ut av familien så er jo livet ganske så urbant for oss... Så kanskje det blir løsningen, for å få balansert litt? Om ikke annet så hadde det vært utrolig kjekt å ta en tur på besøk til deg en gang, det er vel ikke en amerikareise fra Oslo egentlig!

  SvarSlett
 5. Nei - det er jo bare 1,5 timer :) Bare å si i fra, og jeg leier altså ut rom :)

  SvarSlett
 6. Hei hei
  Artig å se du har hevet deg på strikkesalget du også! Kommer det forresten en onkel-lapp i retning Bergen? Og du, hvis du ikke får solgt gjennom bloggen din; prøv epla.no

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Lapp til ... det blir i så fall en enkel, men kan godt hjelpe deg med å strikke en enkel eller to :) Ønsker om farger? Må bare strikke ferdig vottene som H har bestilt :)

  SvarSlett