Gården :)

Vil du vite mer om gården min, så bør du gå til hjemmesida mi: http://nordre-holt.no Velkommen til gårds ;) Velkommen til Nordre Holt gård - opplevelser på landet :)
Nordre Holt gård ligger helt nord i Larvik kommune, i Holtebygda. Her er det rolig og fredlig.

Jeg har to bolighus på gården. Det ene bor jeg i med barna mine, det andre vil vi bruke til utleie av forskjellige slag. Vi vil også tilby kurs og leirer, åpen gård, bursdagspakker m.m. Dette huset heter "Øppstua".

Har du et behov for å leie et hus, er det bare å ta kontakt. Det er 2 stuer, spisestue, kjøkken, 4 soverom, bad, toalett og vaskerom. Dessuten er det et rom som kan brukes til soverom eller oppholdsrom. Mine tanker om hva huset kan brukes til er diverse kurs - f.eks. yoga, musikk (opptak, seminarer, intimkonserter etc.), maling, tegning, håndarbeid, baking, matlaging, naturstudier m.m.

Jeg har også en bakerovn hvor det er plass til 40 brød.

Det er også gode muligheter for friluftsliv her. Skogsveier/-stier, skaubrakker (og etter hvert en seter), bading, fisking, små toppturer m.m.

Kort vei til: Høyt og lavt, Svarstad skisenter, Kvelde bygdetun, Lågen (laksefiske), DNT-hyttene: Trollsvannstua, Heisetra, Hannevoldhytta, Linsverksetra, Vindfjelltunet, Tanum gjestegård, Skrim-fjella m.m. Sykkelvei nr.5 går ikke så langt unna, heller :)

Dessuten ligger det midt mellom mange byer: Horten, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Skien, Porsgrunn, Kongsberg. Det er ca 1 time til Drammen og 1, 5 time til Oslo.

Leie av bryggerhus med bakerovn - dagtid: 200 kroner + evt. ved kr 200,-
(ps. en link der du kan lære om å bake i bakerovn: Bakerovnsbaking...)

Det er også mulig å overnatte i bryggerhuset... se "etikett" for bryggerhuset. Priser:

Kr 300,- for leie av rommene i 1 døgn. 
Kr 200,- i tillegg, hvis du skal bake... 

Tidspunkt for leie er i utgangspunktet kl 18 den første dagen til kl 18 den andre dagen - hvis du vasker selv. Hvis du vil betale for vasking (kr 100,-), må du ut før kl 17 den andre dagen :)

Det er ikke innlagt vann i bryggerhuset.
Du får tilgang på toalett og vask i Øppstua. Et koselig, lite bad :)


Sommeren 2013 blir det åpen gård:VELKOMMEN
til søndagsåpen gård i sommer (2013).

Søndager kl. 14-18
28.juli
4.august
11.august
18.august
25.august
1.september
8.september

Det vil bli lagt til rette for diverse aktiviteter på og rundt gården. Frilufstliv, naturstier, hinderløyper, ballspill m.m. Vi håper også å få litt flere dyr på gården. Akkurat nå, har vi kun en kattemor og ungene hennes.
Det vil bli servert kaffe/te/saft - og du kan ta med deg mat. Vi kan også tilby grill (ta med grillkull og tennvæske).
Et lite mini-marked vil det også være. Der kan du kjøpe ting som vi har laget på gården, eller som andre har laget. Det vil også være et lite bruktmarked.
Vi håper også å få til noe kursvirksomhet, f.eks. male-/tegnekurs, yoga/pilates/thai chi-kurs, musikk, konsert m.m.

Inngangspris: kr 50,- pr. pers. Maks kr 250,- pr. familie.
Barn kun i følge med voksne. Barn under 2 år, gratis.
Velkommen til gårds :)Hei:) Har du behov for overnatting i sommer (eller seinere...), så kan du ta kontakt  Da kan vi nok finne en løsning:) Hva med en tur på Høyt og lavt? Eller en topptur til Holtehedde? Da kan det være godt med overnatting i nærheten;)

Til uka kommer det geiter og sauer, dvs. Det kommer 2 lam og 2 kje 

VELKOMMEN TIL GÅRDS