Hagen min...

Jeg trives godt i hagen...
15.juni 2011
 Litt stemningsbilder fra hagen :) 11.juni 2011 - pinse.

På slutten av dagen har eldstemann og jeg flyttet en brudespirea fra bryggerhusveggen (som etter hvert skal skrapes og males) og til en skråning jeg holder på å fylle med planter. Det er jo litt dumt å slite på gressklipperen med å klippe en kant, som jeg med fordel kunne plantet litt til for å få litt mer le :) Og - når jeg først skal plante, er det moro å bruke det en har andre steder og som allikevel bør flyttes/deles :) Jammen er det moro med hage - for ikke å si gård... :)


14.april 2011 - 1.sommerdag :)

Jammen har det begynt å bli et lite grønnskjær allerede - det er helt utrolig hvor fort det går!!! Har vært litt regn noen dager - litt kjølig - ypperlig for å legge grunnlaget for god, kraftig vekst ;) Et gammelt værtegn forteller at dagen i dag skal være en pekepinn om hvordan været blir i sommer. Så - med god vekst og det været vi har i dag - skulle det se ut til å bli en aldeles fantastisk sommer ;) Kos dere :)... og skulle du ha lyst til å nyte ferien på landet, kan du bare ta kontakt med meg. Jeg skal leie ut rom i det ene huset på gården ;) VELKOMMEN :)Noen bilder fra i dag - 11.april 2011:

Ganske fasinerende å tenke følge med på utviklingen i naturen på denne tiden. Det er helt villt hvor fort det spretter og gror. I går var jeg ute og kikket etter hestehoven i det ene bedet mitt - der har den fått lov til å vokse - på morgenen. Da så jeg den ikke. Midt på dagen kunne jeg se to gule hestehov i det samme bedet! Det er nesten så en kan se det gro - hvis en tar seg tid til det :)


Se de vakre små blomstene som stikker opp av den tørre leirejorda!

Utrolig at dette kan bli busker med grønne blader og gule blomster...!!!


Da vi var på en liten høst-tur i fjor fant vi disse små granene midt i en vei. Vi tok dem med hjem og plantet dem. Blir spennende å se hvordan det går med dem utover sommeren :) Fikk utvidet hekken litt...
Nå er det tid for vår... noen bilder fra 2010:

 Jeg elsker å gå rundt og kikke på det som titter opp av jorda. Stauder er helt fantastisk :)
Har du noen stauder du skal dele - og du IKKE har IBERIA-snegler - da er jeg interessert i avleggere :)
Liker å lage små, idylliske plasser der øynene kan hvile... ja - blomster er jo så fine i seg selv, at det kan jo være nok, men - i et lite arrangement blir det enda bedre. Dette bildet kom jeg faktisk på 4.plass i en fotokonkurranse med :)
Det ser ikke akkurat slik ut for tiden... nå er det fantastisk hvitt :) Skal etter hvert få lagt ut noen bilder av det, også, for det er virkelig vakkert det, også :)
Har en hel liten eng med "dag og natt". De er bare så fantastisk koselige :) Under ser du det fine tuntreet mitt... det tok jeg med meg fra en grøftekant for noen år siden - da var det ca 25 cm høyt :)


Jeg har et epletre ved veien. I sommer var det bare helt fantastisk! Først enormt med blomster og senere på året var det så mange knallrøde epler at det var en som spurte om de var ekte! Og - de var ikke bare ekte - de var til og med helt økologiske!!! :) ..og KNALLGODE!!! Lagde en nydelig rosa eplemos av dem ;)


..og så var det litt vinter ;)

 Gården!


Her er bilde av et flyfoto jeg akkurat har kjøpt. Bildet ble tatt i sommer, og viser gården.


Her er noen gamle bilder fra hagen... det har nemlig ikke vært hage rundt det nederste huset mer enn 4-5 år :) Sjekk epletreet... det er det samme som over!!!
...sånn så det ut i 2005!!! Det som ser ut som sandstrand, er det som på bildene over ser ut som gress ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar