Hytta på Ble

Lyst til å leie hytta mi?

Hytta mi ligger på Blefjell. Rett ved Blefjellheisen. Det er en helt grei hytte fra 1972. Enkel standard, men har innedo og vann i bekk rett utenfor døra (drikkevann som ikke skal kokes er det lurt å ta med hjemmefra). Det er tre soverom - et med dobbeltseng og to med køyesenger - tilsammen 6 sengeplasser. 

Jeg har det meste man trenger på ei hytte... kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker, hybelkomfyr, dyner, puter, leker, spill, DVD- og video-spiller, bøker, tegnesaker, et gammelt stereoanlegg m.m.... ikke noe av siste utgave, men - fullt brukbart :)

Sommerhalvåret er det fint å gå på tur på beina. Det er kort vei opp på "toppen" - dvs. platået oppe på Blefjell. I vinterhalvåret er det kort vei både for slalomkjøring og skiturer. Vi parkerer på P-plassen til Blefjellheisen. Vi pleier å la alpin-utstyret ligge i bilen, så går vi bare de 300 metrene fra hytta til bilen - på vanlige ski :) - Det er nemlig 300 meter fra P-plass til hytta :) Det er ikke mer enn at vi kan føle at vi er på fjellet - uten bil, men - vi ser P-plassen fra hytta - mellom noen trær :)ÅREMÅLSLEIE: kr 28.000 + strømmen overføres til leier. LEDIG :)


Ønsker du å se mer fra hytta, kan du gå inn på "etiketter" og på hytta :)


Her kan du se en liten video fra juli 2011. Da var det MYE vann... denne fossen ser vi fra vinduet i stua, men det pleier å være mye mIndre.