tirsdag 27. desember 2011

Julefred...

Vi sitter i stua med pysj og dyner. Kikker litt på datan - kanskje det blir en felles film eller litt nett-TV snart... en kopp te er snart i farta. Stearinlys er tent. Litt småprat mellom barna - og meg. Det er ferie, det :)

Egentlig hadde vi tenkt oss på hytta, men - vi vil heller roe det ned her hjemme. Litt smårydding og ellers kos. Dessuten må vi ordne litt ute. Det har blåst en god del her i det siste. Har ikke blåst SÅ mye her før. Mulig det har blitt mer vind pga at vi har hugget så mange trær i høst! Det ble i hvert fall så mye vind at vi nå har mistet både leikestua og drivhuset. De ligger i hauger ved siden av der de sto. Taket på garasjen er halvveis borte og tak-platene ligger strødd rundt på eiendommen!


På julaften hadde vi en trivelig tur til Veierland. 3 generasjoner var med og spillte gudstjeneste :) Det er en koselig tradisjon. Det var ikke akkurat julestemning på kaia, men - det var HELT FANTASTISK allikevel! Tok noen bilder og kjente at "suget" kom - fikk bare lyst til å knipse og knipse... kunne jo hende jeg kunne klare å ta vare på den herlige følelsen - SOL!!! Det er deilig med sol :) Sjekk de nyyyydelige bildene... blir helt varm av å se på dem, så kanskje jeg faktisk klarte å fange litt av øyeblikket ;)


Ja - det er utrolig trivelig å kjøre ferge på julaften :) Det var jo også litt spennende å se på isflakene som fløt i vannet - og avslørte at det IKKE var sommer... det kunne vi kanskje se på boblejakkene, også ;)

2 kommentarer:

  1. Du er god du Camilla:) Full ro selv når alt blåser ned rundt deg!! Trist å høre at både garasjetaket og lekehytten gikk med:(
    Ellers må jeg si det var flotte bilder fra julaften, men kan ikke si det gav meg julestemning akkurat nei;)
    Ha en fortsatt god gul, og godt nyttår!!

    Kle M:)

    SvarSlett
  2. God jul til deg og dine, også, M :) Håper vi får til en Oslo-tur snart... :)

    SvarSlett