mandag 29. september 2014

Ny ungdom på gården :)

Denne helgen har vi fått ei ny jente på gården. Hun skal være her ei helg i mnd. Ei kjempetrivelig  jente, som fant tonen med eldstejenta her med det samme :)

Denne helgen har vært full av aktiviteter, så langt :)

Fredag hentet jeg henne i 14-tida, og kjørte hjem til gården... Eldstejenta hadde akkurat kommet hjem fra skolen. Vi kikket litt rundt, men var straks i gang med å lage tomatsuppe:) Etterpå ordnet vi rommet til nyjenta, og jentene kikket seg litt rundt, gav mat til dyra og ble kjent.

Kvelden ble brukt til puslespill, prat, Song-står (viste seg at begge jentene både var gode til og glade i å synge), mat, litt godis m.m. Dessuten var vi en tur på butikken i Kvelde. Der fikk de velge seg godis for 20 kroner. Det endte med at de kjøpte ei felles stor sjokoladeplate, for begge er mest glad i sjokolade :)

Lørdag kom min mamma og får mens vi spiste frokost. De hadde vært på Skrim.:) Formiddagen ble brukt til å ordne i Øppstua. Jentene fikk oppgaver på tavla, og da de var gjort,  fikk de fri. Den ene oppgaven måtte byttes ut, for nå er begge trillebårene ødelagte...:(

På ettermiddagen dro jentene og jeg til Sporevann i Siljan. Der traff vi noen andre. Sammen lagde vi bål, grillet ostesmørbrød, pølser og marsmellows...dessuten badet vi jentene... Det er nok under 15, nå... For min del var det faktisk 3.badet denne uka. Det er såååå herliiig å bade i kaldt vann - særlig etterpå...;)

Søndag var det nybakte scones til frokost. Jentene spiste godt. Etterpå gikk turen til Knutsrød - ny turistforeningshytte i Horten. Vi rakk akkurat å kjøpe de 3 siste vaflene og en kaffe, dessuten fikk jentene gratis saft :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar