lørdag 22. juni 2013

3.fridag... "Dørstokkmila"

I går fikk jeg laget en ny side på facebook. Den heter "Dørstokkmila" :) Dette er en side der en kan inspirere hverandre til å komme seg i "hverdagsform" - altså komme seg ut - og over den "berømte" dørstokkmila :) Ta en titt, hvis du vil ;) Kanskje det er en side for deg..?

I dag har det blitt mye inne-sitting - kontor/PC-surfing... Hører litt lydbok, også :) Camilla Läckbergs "Fyrtårnet". Spennende. Begynte å høre krim i vinter, og har fått hørt nesten alle bøkene hennes om "folket i Fjellbakka", men - har fortsatt minst ei bok til. Liker å høre dem på lydbok, for da kan jeg kjøre bil eller gjøre andre ting mens jeg får med meg boka :)

Her er litt bilder av dagens hage-aktivitet:

Litt mindre ugrass her i dag... og stauden til høyre (er det den som heter Ridderspore, tro...?) har fått hard medfart i regnet i går...

Ser jo litt stusselig ut, nesten, nå - når alt ugrasset er borte :)

Har fått støttet opp denne stauden - Ridderspore???

Denne "tistel-planten" trives i hvert fall godt :) Det er ikke fullt så lett for Løytnants-hjerten eller akeleien å  få plass... må nok kanskje forsøke å redde dem... :)

Her brer også "tistelen" seg utover. Får redde denne "jordbær-planten", som trivdes veldig godt her - før den blå "tistelen" kom... "jordbær-planten" får flotte, oransje blomster på våren.

Her har jeg satt opp en granhekk for at rododendroen skal få le - og litt skygge, men - nå må den nok klippes litt for at rododendroen skal få bedre plass :)

Dette er "gullregn", tror jeg... fikk en liten avlegger av venninna mi i fjor, men -  dårlig kommunikasjon mellom mor og sønn har gjort at den har blitt klippet ned flere ganger. Ser allikevel ut til at den kan klare seg - bare vi klarer å få kommunisert nå, så... ;)

Ser ut til å bli MYE epler, her må det nok tynnes litt :)


Denne fikk x-en og jeg til vår 10 års bryllupsdag. Den har hatt det litt utfordrende her, for å si det mildt, men - har overlevd - i 7 år!!! Det som er litt "artig" - eller symbolsk - eller noe... det er at den hadde to greiner. Den ene knakk av (kan symbolisere at x-en har flyttet) - mens den andre ser ut til å klare seg. Litt utfordrende, men - klarer seg :) Nå får den kanskje litt mer støtte og le av plantene rundt, så - kanskje den vil utfolde seg snart...??? :)


Har hørt at busker med hvite blomster, som blomstrer tidlig på sommeren, skal klippes nå - etter at de er avblomstret. Får forsøke å få til det :)

Her begynner det å gro til. Plantet det nye kirsebærtreet for litt siden... (se tidligere hage-bilder).

Disse liljene - lurer på om de heter Tigerliljer - har blitt igjen etter min tidligere svigermor. De er fantastisk flotte. Ser ut til at de trives veldig godt i år :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar