søndag 3. november 2013

Jeg elsker å...

Kos med kaninene...

Her er to lykkelige kaniner i ny "binge"...

Her ordner vi "kanin-bingen"!
Kjekt med gulvbelegg i kaninbingen.
Fant noe på låven... det var jo "kjekt
å ha"..."kom jo til nytte - en vakker da'"!

Høy til kaniner, geiter og sauer...

...og så gjør vi klart til en trivelig vår - påskeliljene blir endelig satt ned - med denne høsten, går det kanskje bra t.o.m. i november...håper vi... :)


En lykkelig kanin-eier...
og arbeidsleder... ;) 
ha huset/gården "full" av barn/ungdom. Denne helgen hadde jeg et besøksbarn (kunne ikke være her i høstferien, så vi tok det igjen denne helgen) og 3 egne barn. Eldstemann var på Get focused i Tønsberg.

Fredag til lørdag var mamma og stefar her. De hjalp til litt - og så hadde vi en trivelig kveld med strikking m.m. både på TV og i stua...

Fingerstrikking...

Vanlig strikking...
Yngstejenta hadde besøk av ei venninne, så den kvelden og natta var vi 8 mennesker her på gården :)

Lørdag morgen spiste vi frokost, før vi tok en arbeidsøkt ute. Da fikk vi flyttet kaniner og ordnet for geitene. Det er utrolig deilig å få ordnet litt... :) Og - så koselig, da... Til lunsj hadde vi havre- og semulegrynsgrøt kokt med melk. Oppå hadde vi kanel, sukker, nøtter og rosiner - og evt. smør... herlig... :)








...men - vi har tid til å kose med dyra, også, da... Denne har i helgen fått navnet "Fluffy".



...og dette er "SvartePer"...
Sorry - bildene kom litt hulter til bulter...ikke så lett å styre dem her, alltid, men - blir kanskje bedre etter hvert...

I hvert fall reiste fikk både eldstejenta og yngstegutten også besøk på lørdag, og noen naboer var innom og kikket på dyra. Det var jo et helt fantastisk vær, da :) Kunne jo bli glad bare av det! Mamma og stefar reiste hjem - dvs. de reiste vel til Tønsberg for å hjelpe yngstesøstera mi :)






Fuglene skal også ha mat, så vi har pyntet fugletre! Men - har fått noen tips at jeg bør stenge kattene nede med hønsenetting, så det prosjektet får vi ta snart...!!!

Etterhvert reiste besøket til yngstejenta - og på kvelden "forsvant" besøket til yngstegutten. Da var det kun 5 barn/ungdom igjen, men - det var trivelige det, også :)

Vi lagde pizza og sjokoladekake... dette tok vi med oss opp til mannen min - og hans to eldste gutter. Der hadde vi en trivelig film-kveld - alle 9 :)



...og på badet er det frisørsalong...




Søndag var det litt TV på morgenen. Felles frokost - litt seint (noen tok ei brødskive i handa som "før-frokost") - og så felles jobbing. Alle punktene på lista ble utført. Vi brukte en drøy time, tror jeg, og så var det en times kakao og kake :)


...en liten lur på gulvet - med beina høyt - det er godt... minsten vil gjerne være med :)

Bare litt interiør... her henger sitteunderlagene klare på innsiden ved verandadøra, slik at det er enkelt å ta dem med ut for å drikke en kopp te eller noe på verandaen - og kjenne på den herlige lufta - og nyte landskapet :)

Lista ble skrevet på tavla...den henger i spisestua. Fikk den av eldstesøstra mi (hun er yngre enn  meg, men ikke yngst... :) 
Her ser en litt av det som henger rundt tavla...

Strikking og kattunger er ikke alltid like lett å forene...

...men - det er jo veldig koselig, da...

Alle de fem kattungene fikk navn i dag:
SvartePer, Fluffy, Småen og Tvillingen - nr. 1 og 2 :)


i 14-tida dro vi til Tønsberg. Kjørte besøksbarnet hjem og besøket ble henta. Så var det middag og kaffe hos yngstesøstera med familie - og så hentet vi eldstemann - og to av hans kamerater. Vi kjørte dem hjem - og nå - ja, nå er det sovetid...

I morgen må jeg skrive ferdig oppgava i "Dyreassisterte intervensjoner", som jeg tar på UMB på Aas... den skal leveres innen midnatt i morgen...

Ønsker dere en super uke :)

Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg.

Smil til verden - og verden smiler tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar